Servicii de morarit

Oferim servicii de morarit pentru persoane fizice si juridice, iar vechimea in domeniu, certificarile obtinute si cunostiintele acumulate ne ofera posibilitatea de a garanta pentru calitatea serviciilor oferite.

Produse agricole si de morarit

Atat cerealele folosite ca materie prima pentru produsele de morarit, cat si cerealele folosite ca produs finit sunt cultivate pe campurile proprii. Produsele noastre sunt atat conventionale, cat si ecologice, acoperind o gama larga de nevoi ale clientilor.

Lucrari agricole mecanizate

In cei peste 20 de ani de activitate am invatat ca agricultura de performanta nu se face dupa ureche, motiv pentru care investim constant in utilaje si echipamente moderne si de ultima generatie.

Site-ul nostru foloseste cookies si alte tehnologii astfel incat noi si partenerii nostri sa intelegem cum folositi site-ul nostru si sa va oferim cea mai buna experienta de navigare. Accesati instrumentul nostru de consimtire cookies, asa cum este prezentat pe fiecare pagina, pentru a vizualiza o lista completa cu aceste tehnologii si pentru a consimti utilizarea lor pe dispozitivul dumneavoastra. Continuarea folosirii acestui site va fi considerata drept consimtamant.