Calitatea vietii depinde de calitatea alimentatiei!

Credem cu tarie in acest motto, atat in viata personala, cat si cand vine vorba de activitatea pe care o desfasuram. Alimentatia sanatoasa incepe de la germenii de grau si este conditionata de fiecare lucrare mecanizata si fiecare tratament aplicat. Asa definim noi agricultura la un alt nivel: sa pleci din punctul zero si sa iti atingi obiectivul in functie de valorile pe care ti le-ai impus.

Despre Noi

SC AGRO-ILMAR SRL este, inainte de orice, o afacere de familie. Compania a fost ridicata de la zero cu efort, sacrificii si dedicare. Dorim sa ne concentram toate resursele pentru a ne atinge obiectivele, prin folosirea de tehnologii performante si imbunatatirea continua a metodelor de lucru.

Moara de Grau

Program

LUNI - VINERI8:00 - 18:00
SAMBATA8:00 - 14:00

Adresa

Str. Cucuteni, nr. 34A, Targu Frumos, jud. Iasi, RO

Contacteaza-ne

Prenume*
Nume*
Email*
Mesaj*
CAPTCHA*

Site-ul nostru foloseste cookies si alte tehnologii astfel incat noi si partenerii nostri sa intelegem cum folositi site-ul nostru si sa va oferim cea mai buna experienta de navigare. Accesati instrumentul nostru de consimtire cookies, asa cum este prezentat pe fiecare pagina, pentru a vizualiza o lista completa cu aceste tehnologii si pentru a consimti utilizarea lor pe dispozitivul dumneavoastra. Continuarea folosirii acestui site va fi considerata drept consimtamant.