Infiintata in 1995, compania este o afacere de familie si a pornit de la cultivarea a 30 ari de teren si un mic magazin de piese auto. In prezent am ajuns la aproximativ 1000 ha cultivate.


Ca in orice alt domeniu, utilajele si echipamentele folosite dau valoare activitatii prestate. Astfel, in 2005 am accesat primul proiect european, SAPARD, in cadrul caruia au fost achizitionate primele utilaje moderne John Deere: un tractor cu utilajele aferente (plug, semanatoare si combinator) si o combina.
Acela a fost momentul in care am constientizant ca este necesara performanta pentru a face performanta, iar de atunci investim incontinuu in utilaje si echipament.


O parte importanta in compania noastra o constituie moara de grau, infiintata in 2014, prin accesarea de fonduri europene, dupa ultimele standarde si norme europene. Silozurile pentru cereale si laboratorul, cu aparatura si echipamente de ultima generatie, au fost si ele infiintate prin acelasi proiect FEADR.


Utilajele si echipamentele folosite, atat in procesul de morarit, cat si pentru activitatile agricole sunt noi si de ultima generatie si suntem intr-un proces continuu de modernizare si imbunatatire a mijloacelor folosite. 

In octombrie 2018  in colaborare cu ACCPT Iasi  (Asociatia Cultivatorilor de Cereale si Plante Tehnice) si APPR (Asociatia Producatorilor de Porumb din Romania) am organizat prima editie a evenimentului “Ziua Porumbului” - Iasi, eveniment care ne dorim sa creasca si sa se dezvolte de la editie la editie.

Pentru noi, firma inseamna mai mult decat o afacere. Reprezinta o manifestare a dragostei fata de agricultura romaneasca, de pamantul romanesc, motiv pentru care dorim sa ne desfasuram activitatea la cele mai inalte standarde.


Credem cu tarie ca agricultura romaneasca reprezinta o solutie pentru o parte din problemele cu care se confrunta tara noastra. De exemplu, daca cele aproximativ 3 milioane de hectare lasate parloaga in 2010, ar fi fost lucrate ar fi adus bugetului de stat aproximativ 330 milioane de euro. Acest lucru se datoreaza faptului ca majoritatea proprietarilor de teren sunt oameni din mediu rural, care fie sunt in varsta si nu mai pot lucra terenurile, fie sunt oameni carora le lipsesc posibilitatile materiale de a face acest lucru.


Aici intervin societatile comerciale, cum este si a noastra, care ofera oamenilor posibilitatea de a-si da terenul in arenda, creand astfel un parteneriat intre arendas si arendator, benefic atat ambelor parti, cat si statului si economiei nationale.

Site-ul nostru foloseste cookies si alte tehnologii astfel incat noi si partenerii nostri sa intelegem cum folositi site-ul nostru si sa va oferim cea mai buna experienta de navigare. Accesati instrumentul nostru de consimtire cookies, asa cum este prezentat pe fiecare pagina, pentru a vizualiza o lista completa cu aceste tehnologii si pentru a consimti utilizarea lor pe dispozitivul dumneavoastra. Continuarea folosirii acestui site va fi considerata drept consimtamant.