Servicii Agricole

Executam lucrari agricole mecanizate,de la arat pana la recoltat, cu utilaje noi, de ultima generatie, la cele mai inalte standarde. Pentru alte detalii si preturi va rugam sa ne contactati.

Servicii Morarit

Oferim servicii de morarit pentru persoane fizice si juridice si garantam pentru calitatea serviciilor si produselor oferite. Pentru alte detalii si preturi va rugam sa ne contactati. Pentru alte detalii si preturi va rugam sa ne contactati.

Silozuri

Conditionarea si depozitarea cerealelor si verificarea calitativa si cantitativa a acestora pentru a oferi produse de cea mai inalte calitate. Pentru alte detalii si preturi va rugam sa ne contactati.

Transport Marfuri

Oferim servicii de transport, atat de marfuri generale, cat si transport alimente sau cereale, autovehiculele din parcul auto al societatii fiind autorizate DSV pentru acest tip de transporturi

Magazin Piese Autoturisme si Utilaje Agricole

Va punem la dispozitie piese de schimb, atat pentru autoturisme, cat si pentru utilaje agricole, cu posibilitatea de a aduce la comanda piese de schimb pe care nu le avem pe stoc.

Site-ul nostru foloseste cookies si alte tehnologii astfel incat noi si partenerii nostri sa intelegem cum folositi site-ul nostru si sa va oferim cea mai buna experienta de navigare. Accesati instrumentul nostru de consimtire cookies, asa cum este prezentat pe fiecare pagina, pentru a vizualiza o lista completa cu aceste tehnologii si pentru a consimti utilizarea lor pe dispozitivul dumneavoastra. Continuarea folosirii acestui site va fi considerata drept consimtamant.